Ndërtime Civile
566
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-566,page-child,parent-pageid-576,bridge-core-2.3.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Ndërtime Civile

SHKOLLA E MESME “AT SHTJEFEM GJECOVI”
LAC

RIKONSTRUKSION I KOMPLEKSIT SPORTIV
FIER SHEGAN

RIKUALIFIKIM URBAN I HAPESIRES SPORTIVE
BASHKIA LUSHNJE

SHKOLLA E MESME “AT SHTJEFEM GJECOVI” LAC

RIKONSTRUKSION I KOMPLEKSIT SPORTIV FIER SHEGAN

RIKUALIFIKIM URBAN I HAPESIRES SPORTIVE BASHKIA LUSHNJE

Gjimnazi “Adem Vrapi”
Roskovec

Palestra Alush Grepcka
Roskovec

Shkolla Karbunare e Vogel
Lushnje

Gjimnazi “Adem Vrapi”Roskovec

Palestra Alush Grepcka
Roskovec

Shkolla Karbunare e Vogel Lushnje

Shkolla 24 Maji
Vlore

Shkolla Kajo Karafili
Maminas

Shkolla 10 Korriku
Dushk

Shkolla 24 MajiVlore

Shkolla Kajo Karafili
Maminas

Shkolla 10 KorrikuDushk

Shkolla Shaban Sheshori
Preze

Shkolla Thanas Bozo
Kolonje

Shkolla 10 Korriku
Dushk

Shkolla Shaban SheshoriPreze

Shkolla Thanas Bozo
Kolonje

Shkolla 10 KorrikuDushk

Objekte të tjera

Objekti
Çmimi (ALL)
Ndërtim shkolla 9-vjecare Helmes Kavajë 20,259,456
Rikonstruksion Ujësjellësi Fiershegan, Dushk (CARDS 2001) 20,118,938
Rikonstruksion i plotë i fushës së stadiumit Q.Stafa 13.417.164
Sistemim Asfaltim rruga Karbunare 38 650 700
Ndërtim objekti privat Isa Kumria 85,186,650
Ndërtim shkolla e mesme Skenderbej Qyteti Krujë 28.478.872
Rikonstruksion i shkollës së mesme “Dhimitër Mimo” Bubullimë 47.518.206
Rikonstruksion i shkollës 9 vjecare Gose (Komuna Gose) 35,379,737
Rikonstruksioni i kopshtit Nr.29  Rr.Arkitekt Kasemi Faza 1, (Bashkia Tirane) 39.273.109
Rikonstruksion i ambjenteve të ZQRPP 15.797.444
Ndërtim zyre dhe ambjente pune në Komandën e Gardës 26,154,300
Rikonstruksion I njësisë speciale në gardën e republikës 9,716,928
Rikualifikim urban i hapësirës sportive 48,726,855
Rikonstruksion i shkollës së mesme “At Shtjefen Gjecovi” Lac 155,384,955
Rikonstruksion i shkollave dhe terreneve sportive Fier Shegan 97,058,102
ikonstruksioni i Godinës, Palestrës e Ambienteve Sportive të Shkollës 9 vjeçare Gjin Pjetri, Bashkia Kurbin 98,490,697