545
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-545,bridge-core-2.3.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Senka Construction & Trade

SENKA sh.p.k. ka filluar aktivitetin në vitin 1994 si një biznes brenda familjes dhe pergjatë kesaj periudhe 24 vjecare kemi punuar me nje përkushtim të vazhdueshëm ndaj vlerave tona, te cilat kane ne thelb sigurine, cilësine, etiken, integritetin.

Shërbimet Tona

NDËRTIM & RIKONSTRUKSION

Ndërtimi, rikonstruksioni dhe mirmbajtja e ndërtimeve civile, industrial, bujqesore dhe turistike , gërmime në tokë, punime shtresa dhe veshje ,punime elektrike, punime hidrosanitare, punime ngrohje etj.

SISTEMIM ASFALTIM

Ndertim dhe riskonstruksion rrugë, autostrada, mbikalime, hekurudha, tramvai, metro, pista aeroportuale, punime nëntoksore, ura e vepra arti.

UJESJELLES & KANALIZIME

Ndertim dhe rikosntruksion diga dhe tunele hidroteknike, ujësjellësa, gazsjellësa,vajsjellësa, vepra kullimi e vaditje, ndërtime detare dhe punime thellimi në ujë, punime dhe mbrojtje lumore, sistemime hidraulike dhe bonifikime.

LINJA ELEKTRIKE

Ndërtim i impjanteve për prodhimin e energjise elektrike, ndërtime për nënstacionet, kabinat e transformatorëve, linjat e TN e të mesëm dhe shpërndarjen e energjisë.

TREGTI

Shitblerje mjete, makineri, materiale elektrike, materiale ndertimi etj .

VLERSIME MJEDISORE

Hartim i raporteve të vlerësimit të ndikimit në mjedis, kryerjen e auditimit mjedisor, hartim i ekspertizave për probleme mjedisore dhe vlerësim i raporteve të ndikimit në mjedis ose rezultatet e një auditimi. Studim dhe përgatitja e projekteve mbi masat e mbrojtjes nga zjarri të ndërtesave të cdo lloji, hartim i akteve të ekspertizës teknike për zjarret e rëna.

01

KONCEPTIMI (TAKIMI)

Takimi mes palëvë që do të ndërmarrin këtë fushatë ndërtimi: klient-kompani.

02

DIZENJIM & PLANIFIKIM

Përgatitjet inxhinierike me anë të arkitektëve dhe personat përkatës për projektin.

03

DOKUMENTACIONET LIGJORE

Përfundimi i proceseve ligjore për lejen e ndërtimit/ zhvillimit.

04

NDËRTIMI (PUNA)

Ndryshimet dhe puna në aspektin interior dhe exterior.

Projektet Tona

icon1

Ndërtime Civile

icon2

Ndërtime Rrugësh

icon3

Ujësjellës dhe Kanalizime

icon4

Linja Elektrike

161

PUNONJËS

70

PROJEKTE

70

MAKINERI

Lajme mbi kompaninë