Linja Elektrike
574
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-574,page-child,parent-pageid-576,bridge-core-2.3.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Linja Elektrike

Objekte të tjera

Objekti
Çmimi (ALL)
Zgjatimi i Fiderit nr.2, N/ST 110 Spitallë 156,978,352
Rikonstruksioni i rrjetit TU në Hamallaj Sektor dhe ndërtimi i dy kabinave 10 kv+ Rikonstruksioni i rrjetit TU në Rrushkull dhe ndërtimi i tre kabinave 10kv + Rikonstruksioni i rrjetit TU në Hidrovor dhe ndërtimi i një kabine 10kv 54,564,000
Rrjeti shpërndarës 20 kV, TU dhe kabina nga N/ST nr.2 Drenovë 52,077,574
Rikonstruksioni i kabinave dhe ndërtimi i rrjetit TU në fiderat e N/ST 35/6 kV Rreth, Durrës 68,639,996