545
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-545,bridge-core-2.3.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Senka

Senka Shpk ka filluar aktivitetin në vitin 1994 si biznes familjar dhe përgjatë kësaj periudhe  kemi punuar me përkushtim të vazhdueshëm ndaj vlerave tona, të cilat kanë në thelb sigurinë, cilësinë, etikën dhe integritetin.

Shërbimet Tona

NDËRTIM & RIKONSTRUKSION

Ndërtimi, rikonstruksioni dhe mirëmbajtja e ndërtimeve civile/industriale/bujqesore/turistike. Gërmime në tokë, punime, shtresa dhe veshje. Punime elektrike, hidrosanitare, ngrohje etj.

SISTEMIM ASFALTIM

Ndërtim dhe rikonstruksion rrugësh, autostrada, mbikalime, hekurudha, metro, pista aeroportuale, punime nëntoksore, ura e vepra arti.

UJËSJELLËS & KANALIZIME

Ndërtim dhe rikonstruksion diga dhe tunele hidroteknike, ujësjellësa, gazsjellësa,vajsjellësa, vepra kullimi e vaditje, ndërtime detare dhe punime thellimi në ujë, punime dhe mbrojtje lumore, sistemime hidraulike dhe bonifikime.

LINJA ELEKTRIKE

Ndërtim i impjanteve për prodhimin e energjise elektrike, ndërtime për nënstacionet, kabinat e transformatorëve, linjat e TN e të mesëm dhe shpërndarjen e energjisë.

TREGTI

Shitblerje mjetesh, makineri, materiale elektrike, materiale ndërtimi etj.

VLERËSIME MJEDISORE

Hartim i raporteve të vlerësimit të ndikimit në mjedis, kryerjen e auditimit mjedisor, hartim i ekspertizave për probleme mjedisore dhe vlerësim i raporteve të ndikimit në mjedis ose rezultatet e një auditimi. Studim dhe përgatitja e projekteve mbi masat e mbrojtjes nga zjarri të ndërtesave të cdo lloji, hartim i akteve të ekspertizës teknike për zjarret e rëna.

01

KONCEPTIMI (TAKIMI)

Takimi mes palëvë që do të ndërmarrin këtë fushatë ndërtimi: klient-kompani.

02

DIZENJIM & PLANIFIKIM

Përgatitjet inxhinierike me anë të arkitektëve dhe personat përkatës për projektin.

03

DOKUMENTACIONET LIGJORE

Përfundimi i proceseve ligjore për lejen e ndërtimit/ zhvillimit.

04

NDËRTIMI (PUNA)

Ndryshimet dhe puna në aspektin interior dhe exterior.

Projektet Tona

icon1

Ndërtime Civile

icon2

Ndërtime Rrugësh

icon3

Ujësjellës dhe Kanalizime

icon4

Linja Elektrike

161

PUNONJËS

70

PROJEKTE

70

MAKINERI

Lajme mbi kompaninë