Ndërtime Rrugësh
569
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-569,page-child,parent-pageid-576,bridge-core-2.3.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Ndërtime Rrugësh

Sistemim, Asfaltim Rruga Bubullimë-Imsht
Rehabilitimi i hapsirave publike dhe rikonstruksioni i rrugës tek Lagjia e Kokomanëve, Fshati Ardhishte

Objekte të tjera

Objekti
Çmimi (ALL)
Sistemim Asfaltim rruga Ardenicë, Lushnjë 46,354,054
Sistemim Asfaltim rruga Xhevdet Nepravishta, Lushnjë 21,842,062
Sistemim Asfaltim rruge Qerret 20,166,600
Sistemim Asfaltim rruga Ura e Derjanit-Shqefen 60,788,700
Sistemim asfaltim i rrugës Karbunare e Vogël – Zgjanë – Ura Biçakaj 116,412,324
Sistem Asfaltim Rruga Bubullimë – Imsht 77,145,281
Rehabilitimi i hapësirave dhe rikonstruksion i rrugës tek Lagja e Kokomanëve, Fshati Ardhishtë 93,352,359