Politika Privatësisë
657
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-657,bridge-core-2.3.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Mirësevini në politikën tonë të privatësisë – Intimiteti juaj është mjaft i rëndësishëm për ne. </ strong>

Senka SHPK është e vendosur në: </ strong>

Senka SHPK
Bulevardi Bajram Curri Flat 124, Hyrja 3, Apartament 1
Shqipëri, Shqipëri
00355682000546

Policyshtë politikë e Senka SHPK për të respektuar privatësinë tuaj në lidhje me çdo informacion që mund të mbledhim gjatë operimit të faqes sonë të internetit. Kjo politikë e privatësisë vlen për https://senka.al (në tekstin e mëtejmë, “ne”, “ne”, ose “https://senka.al”). Ne e respektojmë privatësinë tuaj dhe jemi të përkushtuar në mbrojtjen e informacionit personalisht të identifikueshëm që mund të na jepni përmes Uebfaqes. Ne kemi adoptuar këtë politikë të privatësisë (“Politika e privatësisë”) për të shpjeguar se çfarë informacioni mund të mblidhen në Uebfaqen tonë, si e përdorim këtë informacion dhe në çfarë rrethanash mund t’i zbulojmë informacionet palëve të treta. Kjo politikë e privatësisë vlen vetëm për informacionin që mbledhim përmes Uebfaqit dhe nuk vlen për mbledhjen tonë të informacionit nga burime të tjera.

Kjo politikë e privatësisë, së bashku me Kushtet dhe kushtet e postuara në Uebfaqen tonë, përcaktojnë rregullat dhe politikat e përgjithshme që rregullojnë përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit. Në varësi të aktiviteteve tuaja kur vizitoni Uebfaqen tonë, mund t’ju kërkohet të pajtoheni me kushte dhe kushte shtesë.

 

– Vizitorët në Uebfaqe

Ashtu si shumica e operatorëve në uebfaqe, Senka SHPK mbledh informacione që nuk identifikohen personalisht për llojin që shfletuesit dhe serverët e internetit zakonisht bëjnë të disponueshëm, siç janë lloji i shfletuesit, preferencat gjuhësore, faqja referuese dhe data dhe ora e secilës kërkesë të vizitorëve. Qëllimi i Senka SHPK në mbledhjen e informacionit që nuk identifikon personalisht është të kuptojë më mirë sesi vizitorët e Senka SHPK përdorin uebfaqen e saj. Herë pas here, Senka SHPK mund të lëshojë informata jo-personale për identifikimin në agregat, p.sh., duke publikuar një raport mbi tendencat e përdorimit të faqes së saj të internetit.
Senka SHPK gjithashtu mbledh informacione potencialisht identifikuese të personalitetit, si adresa e Protokollit të Internetit (IP) për përdoruesit e regjistruar dhe për përdoruesit që lënë komente në https://senka.al postimet në blog. Senka SHPK zbulon vetëm adresat IP të përdoruesve dhe komentuesve nën të njëjtat rrethana që përdor dhe shpalos informacione për identifikimin personal, siç përshkruhet më poshtë.

 

– Mbledhja e informacionit që identifikon personalisht

Disa vizitorë në uebfaqet e Senka SHPK zgjedhin të bashkëveprojnë me Senka SHPK në mënyra që kërkojnë që Senka SHPK të mbledhë informacione për identifikimin personal. Sasia dhe lloji i informacionit që mbledh Senka SHPK varet nga natyra e bashkëveprimit. Për shembull, ne kërkojmë nga vizitorët që regjistrohen në një blog në https://senka.al të japin një emër përdoruesi dhe adresë emaili.

 

– Siguria

Siguria e informacionit tuaj personal është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit përmes Internetit, apo një metodë e ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt. Ndërsa ne përpiqemi të përdorim mjete komerciale të pranueshme për të mbrojtur informacionin tuaj personal, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e tij absolute.

 

– Shpalljet

Reklamat që shfaqen në faqen tonë të internetit mund t’u dorëzohen përdoruesve nga partnerët e reklamave, të cilët mund të vendosin cookie. Këto cookie lejojnë serverin e reklamave të njohë kompjuterin tuaj sa herë që ju dërgojnë një reklamë në internet për të përpiluar informacione për ju ose të tjerët që përdorin kompjuterin tuaj. Ky informacion lejon që rrjetet e reklamave të ofrojnë, ndër të tjera, reklama të synuara për të cilat ata besojnë se do të ju interesojnë më së shumti. Kjo Politikë e Privatësisë mbulon përdorimin e cookies nga Senka SHPK dhe nuk mbulon përdorimin e cookies nga ndonjë reklamues.

 

– Lidhje me faqet e jashtme

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqet e jashtme që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në faqen e palës së tretë. Ne ju këshillojmë fuqimisht të rishikoni Politikën e Privatësisë dhe termat dhe kushtet e çdo faqeje që vizitoni.
Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi, dhe nuk marrim asnjë përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e faqeve, produkteve ose shërbimeve të palëve të treta.

 

– https://senka.al përdor Google AdWords për rishikim

https://senka.al përdor shërbimet e rivendosjes për të reklamuar në faqet e internetit të palëve të treta (përfshirë Google) për vizitorët e mëparshëm në faqen tonë. Mund të nënkuptojë që t’u reklamojmë vizitorëve të mëparshëm të cilët nuk kanë kryer një detyrë në faqen tonë, për shembull duke përdorur formularin e kontaktit për të bërë një pyetje. Kjo mund të jetë në formën e një reklame në faqen e rezultateve të kërkimit Google, ose një faqe në Rrjetin e Google Display. Shitësit e palëve të treta, përfshirë Google, përdorin cookie për të shërbyer reklama bazuar në vizitat e kaluara të dikujt. Sigurisht, të gjitha të dhënat e mbledhura do të përdoren në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe politikën e privatësisë të Google.
Ju mund të vendosni preferencat për mënyrën se si Google ju reklamon duke përdorur faqen e Google Ad Preferences, dhe nëse dëshironi të mund të hiqni dorë nga reklamat e bazuara në interes tërësisht përmes cilësimeve të cookie-t ose duke përdorur përgjithmonë një shtojcë shfletuesi.

 

– Statistikat e Agreguara

Senka SHPK mund të mbledhë statistika në lidhje me sjelljen e vizitorëve në faqen e saj të internetit. Senka SHPK mund t’i shfaqë këto informata publikisht ose t’ia sigurojë ato të tjerëve. Sidoqoftë, Senka SHPK nuk jep informacione për identifikimin tuaj personal.

 

– Shpalosja e Filialit

Kjo faqe përdor lidhje lidhëse dhe fiton një komision nga lidhje të caktuara. Kjo nuk ndikon në blerjet tuaja ose në çmimin që mund të paguani.

 

– Cookies

Për të pasuruar dhe përsosur përvojën tuaj në internet, Senka SHPK përdor “Cookies”, teknologji dhe shërbime të ngjashme të ofruara nga të tjerët për të shfaqur përmbajtje të personalizuar, reklama të përshtatshme dhe për të ruajtur preferencat tuaja në kompjuterin tuaj.
Një cookie është një seri informacioni që një uebfaqe ruan në kompjuterin e një vizitori, dhe që shfletuesi i vizitorit i jep në internet çdo herë që vizitori kthehet. Senka SHPK përdor cookies për të ndihmuar Senka SHPK të identifikojë dhe gjurmojë vizitorët, përdorimin e tyre të https://senka.al, dhe preferencat e tyre të hyrjes në internet. Vizitorët e Senka SHPK të cilët nuk dëshirojnë të kenë cookie të vendosur në kompjuterët e tyre duhet të vendosin shfletuesit e tyre që të refuzojnë cookie-t para përdorimit të faqeve të internetit të Senka SHPK, me pengesë që disa veçori të faqeve të internetit të Senka SHPK mund të mos funksionojnë siç duhet pa ndihmën e cookies.
Duke vazhduar të lundroni në faqen tonë të internetit pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t, ju pranoni dhe pranoni që të përdorni cookies të Senka SHPK.

 

– Ndryshimet e Politikës së Privatësisë

Edhe pse shumica e ndryshimeve ka të ngjarë të jenë të vogla, Senka SHPK mund të ndryshojë herë pas here politikën e saj të privatësisë, dhe në diskrecionin e vetëm Senka SHPK. Senka SHPK inkurajon vizitorët që shpesh të kontrollojnë këtë faqe për çdo ndryshim në politikën e tij të privatësisë. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i kësaj faqeje pas çdo ndryshimi në këtë Politikë të Privatësisë do të përbëjë pranimin tuaj për një ndryshim të tillë.